top of page

CBC-Spa is een ervaren en toonaangevend leverancier van uitermate personaliseerbare spa's.
 

Reeds decennia lang consolideren we onze reputatie van droomvervullers met uitvoeringen die zowel qua combinaties van de binnen- en buitenkleur, als op het vlak van techniciteit en accessoires geheel tegemoetkomen aan de wensen van onze klanten.

 

Van zodra u zich onderdompelt in het heerlijk zuivere water van een CBC-Spa verbeteren de voelbaar krachtige massagejets uw lichamelijke gezondheid. Ozon, aangename ledverlichting en aromatherapie zorgen voor een balneo-ervaring die u mentaal ontspant en uw levenskwaliteit bevorderen.

Dankzij regelmatige opleidingen blijven onze medewerkers optimaal up-to-date over recente technologieën. Een in-house installatie- en onderhoudsteam zorgen voor operationele continuïteit van uw CBC-Spa. 

DESIGN & FUNCTIONALITEIT

Uw SPA kiezen
begint hier...

LEVERING | Bij het aankopen van een CBC-Spa zullen wij voor u een gepaste levering inplannen. onze techniekers die regelmatig bijgeschoold worden zorgen voor de installatie van uw spa.

ONDERHOUDCONTRACT |  Wij bieden onderhoudscontracten op maat aan om het u makkelijker te maken. Elke spa is anders en iedereen gebruikt zijn spa anders, daarom worden onze onderhoudscontracten op maat samengesteld.​

Onze servicecontracten bieden oplossingen op maat en zijn volledig aanpasbaar om te voldoen aan uw specifieke noden en wensen. 

AQUAVIA | GENIET IN UW EIGEN JACUZZI 

HOME SPA'S.

SWIMSPA'S

HOEVEEL JETS MAKEN JOU GELUKKIG?

SWIMSPA'S

NIEUW | De zwemspa is een absoluut baanbrekend concept, een mengeling tussen wellness en fitness, tussen de gebruikelijke activiteit van een massagebad en een zwembad of minizwembad. De Swimspa modellen van Aquavia Spa zijn niet alleen bedoeld voor het beoefenen van tegenstroomzwemmen, maar ook voor andere activiteiten en oefeningen in het zwembad, beter bekend als aquagym. 


Het is ook een manier om te genieten van een ware luxe: een zwembad voor het hele jaar.

Opbouw of met de mogelijkheid om te worden ingebouwd of bekleedt, in iedere willekeurige sportvoorziening, in tuinen of op terrassen, de aankoop van een zwemspa van Aquavia betekent een spectaculaire meerwaarde voor lichaamsbeweging en gezondheid. Het is een uitstekende keuze voor welzijn en levenskwaliteit.

MASSAGE SPA'S

CBC selecteerde voor haar klanten een aantal therapeutische spa´s waarbij de nadruk ligt op een strategische plaatsing van de jets voor een optimaal rendement van de massagepunten. Hun strakke vormgeving geven ze een hedendaagse look. 

 

Het ergonomisch ontwerp van de kuipen zorgt voor een nagenoeg perfect  hydromassagecircuit dat inwerkt op elke spier. 

PUUR GENIETEN

Tijd doorbrengen met partner en geliefden is één van die 'priceless moments' in het leven. Daarom biedt CBC een hele reeks gezinsspa´s met een onverbeterlijke prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Deze reeks spa´s is duidelijk gericht op ontspanning thuis en op het beleven van mooie momenten met het gezin of met gasten.

 

CBC levert spa's van hoge kwaliteit, met een robuuste structuur, en uiterst betrouwbare elektronische elementen. 

 

Het zijn spa´s met lage onderhoudskosten en grote duurzaamheid. Ze zijn een investering in extra geluk bij u thuis.

PREMIUM SPA COLLECTIE

Iedere jet en iedere luchtuitlaat nauwkeurig bestudeerd, zodat er als extra een compleet hydromassagecircuit wordt geboden voor alle behoeften.

EXCLUSIVE SPA COLLECTIE

Zonder enige twijfel de beste en meest verfijnde spa´s op de Europese markt voor wat betreft prestaties en uitmuntend design. De elite van de draagbare spa´s.

AQUALIFE SPA COLLECTIE

De Aqualife-familie combineert materiaal van hoge kwaliteit, een robuuste structuur en uiterst betrouwbare elektronische elementen.

Zeg ons wat u zoekt...

CBC heeft vast en een zeker een oplossing op maat voor u

Breng uw familie mee voor een bezoek aan de CBC-showroom in Begijnendijk. Je kan er ons uitgebreid gamma home spa's bekijken en het ongeëvenaard serviceniveau van CBC ontdekken.

Door de jaren heen heeft onze expertise zich vertaald in een uitstekende vakkennis om te antwoorden op elke vraag en je, rekening houdend met al je wensen, te adviseren en te begeleiden naar de spa die het best bij jou past.

Ervaren CBC-technici zorgen voor levering, een zorgeloze installatie en piekfijne afwerking van de door jou gekozen spa. 

 

Ons snel agerend onderhoudsteam en de verkoop van kwalitatieve onderhoudsproducten zorgen ervoor dat je jarenlang zorgeloos kan genieten in jouw spa!

Niettegenstaande onze showroom vrij toegankelijk is, raden wij je aan, om lange wachttijden te vermijden, een afspraak te maken. Zo staat er altijd en onmiddellijk een CBC-spa expert voor je klaar. Gebruik hiervoor dit contactformulier.

Contacteer ons

Dank voor uw aanvraag! Wij contacteren u asap.

bottom of page