top of page

WIJ BOUWEN

POOLHOUSES

Hip en modern of tijdloos en klassiek?

POOLHOUSES OP MAAT & TOTAALPROJECTEN

Een stijlvol poolhouse met een prachtige lounge, buitenhaard, praktische keuken en alle sanitair comfort naast jouw zwembad, is voor jouw villa of landhuis een prachtige eyecatcher en doet jouw huis in waarde stijgen. 

Geniet van ruimte met een high end tuinpaviljoen of thuiskantoor op je favoriete plek in de tuin. Dichtbij de natuur en voorzien van alle wooncomfort, zoals een buitenkeuken of gezellige bar, zal je in jouw poolhouse maximaal genieten van het buitenleven. Buiten wordt ongetwijfeld jouw nieuwe binnen.

 

Twijfel niet, CBC-ZWEMBADEN is dé ervaren partner voor een zorgeloos bouw- of renovatietraject van uw poolhouse. Of u nu een strak en hip poolhouse met grote glazen schuifdeuren verkiest of eerder de romantische en authentieke Engelse cottagestijl met een leien of een rieten dak prefereert, het maakt niet uit. CBC bouwt het poolhouse van uw dromen. Eéntje die perfect aansluit bij uw levensstijl, woning en tuinconcept.

_

De mogelijkheden in ontwerp en constructie van een poolhouse zijn quasi onbeperkt. Wil u een basis poolhouse, een overdekt terras en/of omkleedruimte, een modern hip poolhouse met veel lichtinval of een romantisch rustiek design? Alles kan. Zelfs een poolhouse met slaapruimtes en een verdieping behoort tot de opties.

U heeft bij CBC-zwembaden de keuze uit een casco poolhouse, renovatie of een totaalinrichting compleet met hypermoderne buitenkeuken, ingebouwde sauna, of spa, loungeruimte en luxueuze sanitaire voorzieningen.

Alle werken worden uitgevoerd door ervaren CBC-vakmensen en onderlegde technici. Niets wordt aan het toeval overgelaten en alles wordt met de grootste zorg tot in de kleinste details afgewerkt.

Waarom heb je een poolhouse nodig?

  • Integreer een buitenkeuken, lounge en slaapkamer voor maximaal comfort

  • Berg je zwembad- en tuinmateriaal, droog en dichtbij op

  • Met een aparte kleedkamer hou je natte zwemkledij buiten én je huis droog

  • En last but not least: met een poolhouse creëer je een aanzienlijke meerwaarde van je huis.

365 dagen lang een vakantiegevoel

"CBC integreerde al onze wensen in een prachtig poolhouse. Uitstekend vakwerk in ontwerp, plaatsing en afwerking leverden een zorgeloos bouwtraject met schitterend resultaat."

Johan R.   |  Bertem

BUITEN IS

HET NIEUWE

BINNEN

Vragen over de bouw van jouw poolhouse?


Wilt u uw poolhouse laten ontwerpen en bouwen door CBC? Of wilt u uw bestaande plannen laten evalueren en/of een vrijblijvende offerte? Aarzel niet om contact op te nemen met CBC-zwembaden via dit online contactformulier of tel. 016 60 46 17.


TIP: Je kan CBC-zwembaden ook virtueel bezoeken
via ZOOM en/of een TEAMS meeting aanvragen. 

Contacteer ons

Dank voor uw aanvraag! Wij contacteren u asap.

bottom of page