top of page

Ontsnap aan de dagelijkse routine en gun jezelf een rijkelijk moment van pure ontspanning.

Breng het vakantiegevoel bij je thuis, geniet met familie of vrienden van je eigen wonder wellness.

 

Investeer in je fysieke en mentale welzijn en profiteer van de therapeutische voordelen van onze kwalitatieve Finse sauna's, infraroodcabines en stoombaden (hammams).

Ben je zaakvoerder van een Boutique hotel, BnB of Beauty Salon, implementeer een wellness om zo jouw zaak naar een hoger niveau te tillen. CBC-sauna begeleidt u doorheen het proces, van ontwerp op maat tot uitvoering.
 

Onze jarenlange ervaring, gespecialiseerde professionals en betrouwbare partners die uitblinken in technologie en design adviseren u met genoegen!

INFRAROOD

STOOM

LICHT & MEDIA

BINNEN- &
BUITENSAUNA'S

CBC-sauna is trendsetter voor sauna's op maat en biedt een uniek totaalassortiment van Home Wellness aan. Voor de kleinschalige privé-binnensauna tot het meeste complexe wellness centrum. We zijn de one-stop-partner voor jacuzzi, zwembad tot belevingsdouche en sauna/infrarood- en stoomcabine. 
 

Een breed assortiment aan exclusieve geuren, oliën en onderhoudsmiddelen voor sauna, infrarood, whirlpool, stoombad en zwembad maakt ons aanbod compleet.
 

Hoe pril uw idee momenteel ook mag zijn, CBC zal u bijstaan met professioneel advies van ontwerp tot realisatie.

Bezoek de CBC-sauna showroom in Begijnendijk en krijg er gratis professioneel advies over onze Finse sauna's, infraroodcabines of hammams. 

WIJ BOUWEN

FINSE SAUNA'S.
INFRAROODCABINES.

STOOMBADEN.

GEWOON, BIJ U THUIS.

Therapeutische voordelen

Verlicht spier- en gewrichtspijn  |  De infraroodcabine met korte golf en/of lange golf is zeer geschikt omdat uw spieren en gewrichten direct verwarmd worden wat een erg fijn en weldadig gevoel geeft.

Versterk uw immuunsysteem  |  Voorkom verkoudheden en griep. De ‘gewone’ Finse sauna werkt hier erg goed voor. U traint als het ware uw lichaam en afweermechanisme door regelmatig uw sauna te gebruiken. Bent u al verkouden, dan helpt het naar de sauna gaan u helaas niet om daar vanaf te komen. De hoge temperatuur stimuleert het lymfesysteem, verhoogt je weerstand tegen infectieziektes 

Helpt tegen astma en mildert longaandoeningen  |  De traditionele Finse sauna werkt helend voor mensen met astma of bronchitis. Uit uitgebreid medisch onderzoek is gebleken dat bij saunabezoekers met astma het aantal aanvallen minder werd en de ademhalingsmoeilijkheden afnamen. De traditionele sauna is uitermate geschikt voor mensen met astma of bronchitis.

Verlaagt de bloeddruk  |  In de sauna zal uw bloeddruk dalen, doordat de bloedvaten verruimen. Tijdens het afkoelen, vernauwen de vaten zich juist, waardoor de bloeddruk weer toeneemt. Heeft u last van een hoge bloeddruk, zorg dan vooral dat u genoeg tijd voor uw saunasessie neemt. Neem rust en koel goed af na uw saunasessie.

De gezondste investering

De Finse sauna is gezond voor uw lichaam en geest. Maar om de juiste effecten te behalen en optimaal te kunnen genieten van de sauna is het belangrijk de stappen in de saunasessie precies te volgen.

Via de sauna-kachel regelt u de temperatuur. Er bestaan twee types sauna-kachel; electrisch en houtgestookt. Er bestaan veel verschillen tussen kachels. CBC gidst u met gratis advies naar de juiste keuze.

Weet dat de combinatie van infrarood en sauna bestaat. Zo heeft u de voordelen van infrarood en een sauna in één cabine.

Maatwerk voor uw quality time 

De trend in sauna’s is design op maat afgewerkt met de mooiste materialen. CBC-zwembaden is in dit segment toonaangevend. Wij zoeken in binnen- en buitenland permanent naar de nieuwste trends en technologieën om onze klanten het neusje van de zalm aan te bieden.

Er zijn geen grenzen aan de mogelijke zitcombinaties en materialen. Kies naar believen de houtsoorten, natuursteen of glas. Modern of klassiek, uitdagend of juist heel beheerst. Personaliseer verlichting en kachels.

U reikt ideeën en wensen aan, CBC-sauna werkt ze uit tot een sauna op maat.

INFRAROODCABINE

De perfecte ontspanning. Infraroodstralers brengt deugddoende warmte in elke vezel van jouw lichaam. Uiterst geschikt voor mensen die last hebben van spieren en gewrichten. 

FINSE SAUNA

Laat uw sauna wensen uitkomen! Zoekt u een traditionele Finse sauna of wilt u een hypermoderne designsauna kopen? Een binnen- of buitensauna? Alles is mogelijk.

STOOMCABINE (HAMMAM)

Bij stoombaden kunt u de meest fantastische ontwerpen realiseren. Kies prachtige mozaïeken zoals in een Turkse hammam of een strak design met veel glas bij een modern stoombad.

Zeg ons wat u zoekt...

CBC heeft vast en een zeker een oplossing op maat voor u

Vragen over CBC-SAUNA's?


Wilt u meer informatie over de CBC SAUNA of INFRAROODCABINES? Of wilt u uw bestaande plannen laten evalueren en/of een vrijblijvende offerte? Aarzel niet om contact op te nemen met CBC-zwembaden via dit online contactformulier of tel. 016 60 46 17.


TIP: Je kan CBC-sauna ook virtueel bezoeken
via ZOOM en/of een TEAMS meeting aanvragen. 

Contacteer ons

Dank voor uw aanvraag! Wij contacteren u asap.

bottom of page