top of page

RAAMLUIFELS

SUNSCREENS

RAAMLUIFELS

ZONNE-ARCHITECTUUR

BEHEERS HET ZONLICHT

Rolluifels zijn zonneschermen die perfect zijn voor uw ramen, balkons, terrassen en veranda's. Ze passen in elke omgeving. Hun design is essentieel en de cassette, die zowel de zonwering beschermt als het onderhoud vergemakkelijkt, maakt het mogelijk om elke omgeving tot zes meter hoogte en breedte te screenen.

 

Dankzij de rail van de rolzonwering kan het doek perfect gespannen worden. Dankzij het rits- en blokkeersysteem blijft uw zonnescherm steeds in perfecte staat, bestand tegen wind en alle weersomstandigheden om uw buitenruimtes en meubilair te beschermen. Bovendien zorgt ons gepatenteerd oprolsysteem voor op- en afrollen zonder kreukels in het doek te veroorzaken. De cassette zorgt voor een totale bescherming van het doek.

STRAKKER DAN STRAK

 

CBC biedt een uitgebreid gamma van rolluiken geschikt voor ramen ramen, veranda's en portieken. De elegantie van het ontwerp, aandacht voor detail. Een breed scala aan accessoires en stoffen maken dit product geschikt voor de meest diverse toepassingen.

U kan kiezen voor een losstaande structuren, rolsystemen via profielen, via kabels of ritssystemen.

KLEUR EN STOF
 

Uitgerust met een microgeperforeerd technisch doek, regelt de screeny de warmte-inbreng en voorkomt verblinding, terwijl voldoende licht in de leefruimten van uw huis wordt toegelaten.

 

Van duisternis en privacy voor de slaapkamer, tot een eenvoudige schittering barrière voor de woonkamer: pas het scherm aan uw behoeften aan.

|  Laat U zeker niet door onderstaande concepten beperken. CBC-zwembaden installeert uw roller screens volgens uw wensen. 100% op maat.

INSPIRATIE  |  CBC-SCREENS

TECHNISCH SUPERIEURE SUNSCREENS
 

Screens tot  6000 x 5000 mm voor de bescherming van grote ramen zonder al te veel plaats in te nemen.

 

Het design, superieur aan dat van conventionele rolluiken, met zijn discrete kast, geeft een esthetisch tintje aan uw gevel.

 

Geautomatiseerde systemen bieden extra wooncomfort.

 

Motorisering op zonne-energie is mogelijk in sommige afmetingen. 

Vragen over CBC-screens?
U wil onze showroom bezoeken?

Maak een vrijblijvende afspraak?

Reserveer jouw kennismaking via tel. 016 60 46 17
of gebruik ons online contactformulier.

TIP: Je kan CBC-zwembaden ook virtueel bezoeken
via ZOOM en/of een TEAMS-meeting aanvragen. 

Contacteer ons

Dank voor uw aanvraag! Wij contacteren u asap.

bottom of page