top of page

WIJ BOUWEN

TERRASOVERKAPPINGEN
& TUINKAMERS

DE INNOVATOR IN OUTDOOR LIVING SPACES

ELK SEIZOEN TERRASSEIZOEN

CBC-terrasoverkappingen is waarschijnlijk de meest professionele partner voor een zorgeloos bouwtraject van exclusieve, kwalitatief hoogwaardige, buitenruimtes op maat.

Met onze terrasoverkappingen, glasoases en textiel zonneweringen creëren we, zowel voor particuliere woningen als commerciële (horeca) terrassen, magische woonextensies en terrasomgevingen om elk seizoen in te genieten. Eindeloos veel mogelijkheden. Laat u inspireren in onze showroom.

TERRASOVERKAPPINGEN

MET ROTEERBARE EN OPENSCHUIFBARE LAMELLEN
 

Maak van uw terras het visitekaartje van uw zalig terrasleven. CBC-terrasoverkappingen biedt aluminium buitenconstructies met een designer look om van uw terras een visitekaartje te maken van uw luxueus buitenleven.

 

Onze vrijstaande en aangehechte aluminium structuren op maat met een dak met vouwdoek of oriënteerbare lamellen zijn een innovatieve en duurzame buitenkamer die toegevoegde waarde bieden aan uw woning.

TERRASOVERKAPPINGEN OP MAAT
 

Een woonserre of glasoase van CBC-terrasoverkappingen maken van uw tuin een vitrine aan huis.

Deze glazen tuinkamers verlengen het terrasseizoen tot diep in de winter. Het is optimaal genieten van een onverhinderd zicht op uw tuin in deze moderne romantische ruimte.

 

De opvouwbare, kamerhoge glazen wanden geven u oneindige flexibiliteit en een gevoel van vrijheid. Een eventueel  glazen dak laat de pracht van de sterrenhemel zo op u neerdalen... puur genieten.

|  Laat U zeker niet door onderstaande concepten beperken. CBC-zwembaden bouwt uw terrasoverkapping volgens uw wensen. 100% op maat.

INSPIRATIE  |  CBC-TERRASOVERKAPPINGEN

ZEIL / TEXTIEL LUIFEL
 

Kan je niet zo goed tegen de felle schitteringen van de zon of wil je in je pergola wat schaduw creëren?

Dan zijn de moduleerbare terrasoverkappingen met doek van CBC-terrasoverkappingen de perfecte oplossing voor jou.

Deze zeilen zien we dan ook regelmatig opduiken op horeca terrassen. Net omdat de structuren zo robuust zijn, er een enorme keuze aan kleuren is en deze zeilen kleurvast en waterbestendig zijn.

Ze verhogen de toegankelijkheid van uw terras. Ook bij regenweer...

GLASOASES
 

Creëer een vloeiende overgang van binnen naar buiten met een prachtige glazen tuinkamer.

De lichtinval zorgt voor een natuurlijke overgang naar buiten en een spectaculair panoramisch uitzicht op uw tuin. Het modulair glazen behuizingssysteem en terrasdak kan met volledig glazen elementen als een serre worden gesloten. In een ontelbaar aantal vormen en afmetingen kan elk element van de Glasoase op uw wensen worden afgestemd, voor een volstrekt unieke uitbreiding van uw woonruimte.

  • Robuuste constructie van aluminium en veiligheidsglas

  • Ingebouwde dakgoot

  • Standaard meer dan 50 kozijnkleuren

  • Op maat gemaakte combinatie van vaste en bewegende verticale glaselementen

Vragen over CBC-TERRASOVERKAPPINGEN?


U wil uw bestaande plannen laten evalueren, een vrijblijvend inspirerend werfbezoek of een gratis offerte op maat? Aarzel niet om contact op te nemen met CBC-zwembaden via dit online contactformulier of tel. 016 60 46 17.


TIP: Je kan CBC-terrasoverkappingen ook virtueel bezoeken
via ZOOM en/of een TEAMS meeting aanvragen. 

Contacteer ons

Dank voor uw aanvraag! Wij contacteren u asap.

bottom of page