UITVALSCHERMEN

SUN PROTECTION

GENIET VAN DE ZON IN DE SCHADUW

Met een knikarmscherm van CBC weert u de zon op warme dagen, maar behoudt u een optimale licht- en warmte-inval tijdens de koelere maanden.

De CBC zonneschermen worden volledig op maat gemaakt met breedtes tot 15m, een uitgebreide keuze RAL kleuren, diverse opties zoals LED-verlichting, verwarming en een heel uitgebreide doekkeuze.

Daarenboven kan u kiezen uit vier verschillende modellen: Qubica Light, Qubica Flat, Qubica Plumb en Antilia. Het verschil zit in de windresistentie, stevigheid en klassiek of strak design. 

HEERLIJK GENIETEN

 

Dankzij een zonnescherm van CBC-terrasoverkappingen is het steeds aangenaamvertoeven in de schaduw van uw terras.

 

Geniet van de zon in de schaduw! Ook tijdens de warme zomerdagen geniet u op deze manier ten volle van uw tuin.

BELASTBAAR EN DUURZAAM
 

Knikarmschermen van CBC-terrasoverkappingen combineren design met eersteklas technologie. Afhankelijk van de montageplaats, gewenste comfort en uitrusting heeft u de keuze uit verschillende zonneschermcategorieën.

Klassiek of avant-gardistisch – CBC zonneschermen vallen op met hoog- waardige materialen en een esthetische vormgeving. Zo is de meest geavanceerde technologie opgenomen in een modern design. Kies volledig volgens uw eigen wensen en uw persoonlijke inrichting het zonnescherm dat perfect bij u past.

|  Laat U zeker niet door onderstaande concepten beperken. CBC-zwembaden installeert uw zonnescherm volgens uw wensen. 100% op maat.

INSPIRATIE  |  CBC-TERRASOVERKAPPINGEN

AANGENAAM BINNENKLIMAAT
 

Een zonnescherm zorgt ervoor dat u op zonnige dagen de temperatuur in de woning onder controle kan houden. Zo kan u niet enkel genieten van de zon in de schaduw op uw terras, u zorgt meteen ook voor een fris en aangenaam binnenklimaat.

CBC maakt elk zonnescherm op maat, aangepast aan uw woning en wensen. De knikarmschermeozijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt de zonneluifel ook personaliseren qua kleur, doek, afwerking en opties.

Vragen? U wil onze showroom bezoeken?
CBC levert en installeert uitvalschermen op maat.

Maak een vrijblijvende afspraak?

Reserveer jouw kennismaking via tel. 016 60 46 17
of gebruik ons online contactformulier.

TIP: Je kan CBC-zwembaden ook virtueel bezoeken
via ZOOM en/of een TEAMS-meeting aanvragen. 

Contacteer ons

Dank voor uw aanvraag! Wij contacteren u asap.

arrow&v

Ontsnap aan de dagelijkse routine en gun uzelf een rijkelijk moment van pure ontspanning.

 

Met CBC-zwembaden als partner breng je het vakantiegevoel bij je thuis, geniet je met familie of vrienden volop van je eigen zwembad en poolhouse.

 

Investeer in je fysieke en mentale welzijn en beleef de therapeutische voordelen van onze kwalitatieve jacuzzi's, zwemspa's, sauna's en stoombaden.

 

Voor zaakvoerders van een Boutique hotel, BnB of Beauty Salon, zorgt CBC-zwembaden voor meerwaarde dankzij de implementatie van wellness solutions op maat.

 

Een CBC-zwembad, jacuzzi of sauna is er om ononderbroken van te genieten en niet om continu aan te werken. Daarom kan u rekenen op een ervaren team CBC-technici die u ontzorgen van het onderhoud.

© 2022 CBC-Zwembaden - All rights reserved - Ond. nr.: BE0884.604.564 

Showroom:

Baalsesteenweg 50

3130 Begijnendijk

info@cbc-zwembaden.be

Tel: +32 (0)16 60 46 17

GSM: +32 (0)473 82 39 58