top of page

UITVALSCHERMEN

SUN PROTECTION

GENIET VAN DE ZON IN DE SCHADUW

Met een knikarmscherm van CBC weert u de zon op warme dagen, maar behoudt u een optimale licht- en warmte-inval tijdens de koelere maanden.

De CBC zonneschermen worden volledig op maat gemaakt met breedtes tot 15m, een uitgebreide keuze RAL kleuren, diverse opties zoals LED-verlichting, verwarming en een heel uitgebreide doekkeuze.

Daarenboven kan u kiezen uit vier verschillende modellen: Qubica Light, Qubica Flat, Qubica Plumb en Antilia. Het verschil zit in de windresistentie, stevigheid en klassiek of strak design. 

HEERLIJK GENIETEN

 

Dankzij een zonnescherm van CBC-terrasoverkappingen is het steeds aangenaamvertoeven in de schaduw van uw terras.

 

Geniet van de zon in de schaduw! Ook tijdens de warme zomerdagen geniet u op deze manier ten volle van uw tuin.

BELASTBAAR EN DUURZAAM
 

Knikarmschermen van CBC-terrasoverkappingen combineren design met eersteklas technologie. Afhankelijk van de montageplaats, gewenste comfort en uitrusting heeft u de keuze uit verschillende zonneschermcategorieën.

Klassiek of avant-gardistisch – CBC zonneschermen vallen op met hoog- waardige materialen en een esthetische vormgeving. Zo is de meest geavanceerde technologie opgenomen in een modern design. Kies volledig volgens uw eigen wensen en uw persoonlijke inrichting het zonnescherm dat perfect bij u past.

|  Laat U zeker niet door onderstaande concepten beperken. CBC-zwembaden installeert uw zonnescherm volgens uw wensen. 100% op maat.

INSPIRATIE  |  CBC-TERRASOVERKAPPINGEN

AANGENAAM BINNENKLIMAAT
 

Een zonnescherm zorgt ervoor dat u op zonnige dagen de temperatuur in de woning onder controle kan houden. Zo kan u niet enkel genieten van de zon in de schaduw op uw terras, u zorgt meteen ook voor een fris en aangenaam binnenklimaat.

CBC maakt elk zonnescherm op maat, aangepast aan uw woning en wensen. De knikarmschermeozijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt de zonneluifel ook personaliseren qua kleur, doek, afwerking en opties.

Vragen? U wil onze showroom bezoeken?
CBC levert en installeert uitvalschermen op maat.

Maak een vrijblijvende afspraak?

Reserveer jouw kennismaking via tel. 016 60 46 17
of gebruik ons online contactformulier.

TIP: Je kan CBC-zwembaden ook virtueel bezoeken
via ZOOM en/of een TEAMS-meeting aanvragen. 

Contacteer ons

Dank voor uw aanvraag! Wij contacteren u asap.

bottom of page