REALISATIES

CBC-zwembaden beschouwt elk zwembad als een persoonlijk project. U kiest zelf het formaat zonder enige beperking. CBC bouwt het zwembad van je dromen, tot op de centimeter nauwkeurig!

PERSOONLIJKE AANPAK

Bij CBC-zwembaden kan je terecht voor alle werken die bij het bouwen van een zwembad belangrijk zijn. Graafwerken, mozaïek en boarding, aanleg van terras(sen), de installatie van de technische ruimte, het onderhoud, enz... 

VERTROUWEN & ZEKERHEID

|  Laat U zeker niet door onderstaande concepten beperken. CBC-zwembaden bouwt uw zwembad volgens uw wensen. 100% maatwerk.

Ontsnap aan de dagelijkse routine en gun uzelf een rijkelijk moment van pure ontspanning.

 

Met CBC-zwembaden als partner breng je het vakantiegevoel bij je thuis, geniet je met familie of vrienden volop van je eigen zwembad en poolhouse.

 

Investeer in je fysieke en mentale welzijn en beleef de therapeutische voordelen van onze kwalitatieve jacuzzi's, zwemspa's, sauna's en stoombaden.

 

Voor zaakvoerders van een Boutique hotel, BnB of Beauty Salon, zorgt CBC-zwembaden voor meerwaarde dankzij de implementatie van wellness solutions op maat.

 

Een CBC-zwembad, jacuzzi of sauna is er om ononderbroken van te genieten en niet om continu aan te werken. Daarom kan u rekenen op een ervaren team CBC-technici die u ontzorgen van het onderhoud.

© 2022 CBC-Zwembaden - All rights reserved - Ond. nr.: BE0884.604.564 

Showroom:

Baalsesteenweg 50

3130 Begijnendijk

info@cbc-zwembaden.be

Tel: +32 (0)16 60 46 17

GSM: +32 (0)473 82 39 58